Nog 4 dagen…

Aanstaande zaterdag, over 4 dagen, gaat het schuttersgebouw opzekoppie want dan staat het langverwachte benefietconcert voor Edwin Damen gepland.

Het concert dat in het leven is geroepen door de vriendengroep van Edwin is bedoeld om geld in te zamelen. Geld dat nodig is om Edwin en Monique naar Mexico te laten vliegen en de behandeling van MS waaraan Edwin al jaren lijdt te bekostigen.

De kaartverkoop is een groot succes, dus kunnen we qua grootte misschien wel spreken over de eerste kermisavond van 2018 in ons durpke.

Naast de muziek van de TOP2000 LIVE BAND treedt zangeres Melissa Leijser op. Bovendien is er een spectaculaire loterij met prachtige en unieke prijzen. Ook start er die avond een Online Veiling die 3 weken duurt. Bieden op een mooie prijs vanuit de luie stoel, wat wil je nog meer?

Dusss.. heeft u nog geen kaartje gekocht ren dan nog snel naar Doornenburgs warmste bakkertje van Kol, naar Bloemsierkunst Ron Tijshen of naar ReadShop Viergever in Gendt en kom mee feesten.

Hoe meer omzet hoe meer geld ingezameld wordt! Drinken voor een goed doel, leuker kunnen we het ÉG nie maken!

Meer info? Staat HIERO en DAARO. En om in de stemming te komen alvast de melodieuze klanken van Melissa Leijser. FILMPJE!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*