Lentekriebels wordt “Lente in Doornenburg” *UPDATE*

Op tweede pinksterdag, op maandag 21 mei, organiseert het Ontmoetingscentrum in samenwerking met de schutterij, de harmonie en Sportdorp Doornenburg het evenement ”Lente in Doornenburg’‘. We schreven er al eerder over.

Er is inmiddels wat meer duidelijk. Naast het traditionele keizer- en jeugdkoning schieten door de schutterij wordt het dorpsplein omgetoverd tot Evenemententerrein. Kraampjes staan rondom het plein en vormen een kring rondom het gezellige terras en springkussen voor de ieniemienies.

Natuurlijk is er voldoende happie snappie EN natuurlijk veel muziek.

De afgeblazen kerstrun die in december werd verstoord door sneeuwval en gladheid wordt in de repeat-stand gezet onder de noemer PINKSTER RUN. Een hardloopwedstrijd voor jong en oud dwars door Doornenburg, georganiseerd door SPORTDORP DOORNENBURG.

De inschrijving voor de kraampjes is inmiddels ook gestart. Mocht u mee willen doen dan kunt u zich melden via  lenteindoornenburg@gmail.com

** UPDATE 22-2-2018 **  Inmiddels is duidelijk dat er geen Pinkster Run wordt georganiseerd, maar misschien een ander sportieve activiteit voor met name kinderen. Hierover wordt nog nagedacht en er volgt in een later stadium meer info.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*