Jubileumfeest voor Juf Ineke

Vrijdagavond is het feest in de kleuterklas van basisschool de Doornick. Juf Ineke staat namelijk al 40 jaar voor de kleuterklas in Doornenburg en dat wordt gevierd met een heuse reünie!

Een reünie die afgelopen zomer al in de week werd gelegd, want een aantal ouders van het schooljaar 1977-1978 (juist ja… precies 40 jaar geleden) gaven de Jarige Juf toen al een kado, en vrijdag doet een ander kluppie dat nog èkkes dunnetjes over.

Ineke was toen 19 jaar oud.

Ze heeft de afgelopen 40 jaar ononderbroken voor kleuterklassen gestaan”in doornenburg.

Zullen we een èkkes terug ien de tied gaan schooljuffen? In 1977 begon Ineke op “de Ukkenburcht”, later gevolgd door de Prins Willem-Alexanderschool. En die school werd later omgedoopt tot de Doornick. En 40 jaar lang gaf ze les aan zo’n bietje alle durpse blagen van toen en nu. Een mijlpaal waarbij terecht wordt stilgestaan door een aantal oud-klasgenoten.

Hoe de avond verloopt horen we vast nog wel. Tot dan doen we het met oude klassefoto’s en herinneringen. BROEVA en HARO dus voor Ineke en haar 40-jarentijd!

 

1 Comment

  1. Gefeliciteerd Juf Ineke! Mijn herinnering aan toen is met een palm Pasen stok door de school lopen dan ook nog buiten een rondje om de grote boom: wat een feest. Die boom staat er nog steeds volgens mij…. Ik ben benieuwd wat de rest van doornenburg voor een herinneringen heeft aan De kleutertijd bij deze juf.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*