Hulleze krijgt eigen plaquette

Nei-js van de buren! Want de Heerlijkheid Hulhuizen krijgt binnenkort een plaquette aangeboden door het onvolprezen Comité Hulhuizen200.

Het kluppie actievelingen, dat vorig jaar het 200-jarig lidmaatschap van Hulleze op de B.V. Nederland vierde met een aantal feestelijke activiteiten, besloot dat die geweldige dag eigenlijk wel een standbeeld à la Vrijheidsbeeld verdiende, zó blij zijn ze om bij Nederland c.q. Lingewaard te horen.

Maar omdat de penningmeester al aangaf dat de volle knip ook weer niet zó vol zat is besloten om een plaquette te laten vervaardigen ter herinnering aan het moment dat ‘hullie uit Hulleze’ de Pruisen een dikke vinger gaven.

Op donderdag 1 maart, om 19:00 uur, zal de overdracht plaatsvinden bij Veerhuis Cornelissen aan de Waaldijk, gevolgd door een receptie om te zuupe na te praten over het jubileumjaar 2017. En – zoals goede buren betaamd – is ook HEEL DOORNENBURG van harte uitgenodigd!

Ik zou vrijdag 2 maart maar niet teveel plannen en vrij vragen bij de bôas, want we kennen dat ‘èkkes naproate‘ in Hulleze wel… OANDELIP MEDDADING!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*