Hans en Margreet eerste seniorenprinsenpaar

Hans Gerdsen (68) en Margreet Veldkamp-Vianen (85) zijn afgelopen dinsdag tijdens het allereerste SENIOREN CARNAVAL van Doornenburg gekozen tot Seniorenprinsenpaar 2017.

Tijdens het door de Stichting Ouderenwerk Doornenburg georganiseerde verkleedfeestje werd Hans in het Ontmoetingscentrum gekroond tot ‘Prins Hans de Gleuvenvuller’. Voor de duidelijkheid: vanwege zijn verleden als postbode.

Prinses Margreet kreeg als bijnaam ‘Bezige Bij’, en dat maakt iedere toelichting overbodig.

Ondanks de lichamelijke ongemakken waarmee het duo te kampen heeft (een halve long en een pacemaker) nam het paar tijdens de carnavalsmiddag voor ouderen voortdurend het voortouw en leidde regelmatig de polonaise in de feestelijke zaal.

O ja.. de foto’s zijn van Jacqueline Joosten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*