De winnaars van de carnavalsoptocht!

En dan hebben we natuurlijk nog de uitslag van de winnaars van de carnavalsoptocht in Doornenburg!

Want het kluppie was niet groot maar wel mooi natuurlijk.

Zaterdag laat in de middag werden de prijswinnaars bekendgemaakt en gehuldigd in het schuttersgebouw. Presentator Geert Claassen nam als organisator van het feestgebeuren de microfoon ter hand, maar die werd snel overgenomen door kinderburgemeester Guus Kramer die als voorzitter van de jury de puntentelling bekend maakte.

De resultaten van de puntentelling door de uitermate deskundige jury (bestaande uit Guus, Bud Joosten en Eveline Claassen) staat in bijgaand tabelletje. Eerste prijzen gingen naar de groepen en wagens ‘Een brug te veel’, ‘Wij bouwen aan de toekomst’ en ‘de Ruimtewagen’. Van de wandelgroepen en – solisten wonnen ‘Transgender’ en ‘Anne de Heks’.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*