Vandaag Senioren Carnaval in OC

Vandaag, dinsdag 13 februari 2018, is alweer de laatste carnavalsdag. En voor de wat oudere durpelingen die nog één keertje uit hun carnavalsdak willen gaan vóórdat de Vastentijd begint is er vanmiddag nog een SENIOREN CARNAVAL.

In het Ontmoetingscentrum is het vanaf 13:30 uur feest, waarbij dit jaar voor het eerst de SENIOREN CARNAVALSPRINS en –PRINSES worden bekendgemaakt. Orkest Eigereid uit Gendt zorgt voor de vrolijke volksmuziek en dansvereniging MIXED MOVES komt een paar carnavalsdansjes uitvoeren.

En ook vanuit de organisatie valt ongetwijfeld nog wel wat verrassends te verwachten.

Kortom… zin om mee te hossen of gewoon te genieten van de gezelligheid? Trek een boerenkiel aan, zet een malle muts op en kom naar het OoCéé. Want feesten is LEUK!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*