MOV Sponsorloop op 27 maart

We zijn er wat vroeg bij, maar beter te vroeg dan één dag te laat. Want op dinsdag 27 maart wordt de jaarlijkse sponsorloop gehouden.

De blagen van de Doornick lopen dit jaar rondjes voor de stichting OOG (ontwikkeling en onderwijs Gambia) uit Overasselt. Alle leerlingen krijgen een sponsorboekje en gaan zoveel mogelijk rondjes lopen om een mooi bedrag bij elkaar te lopen voor deze stichting.

Ekkes schooljuffen: “De stichting OOG zet zich in voor jonge moeders in Gambia door samen met deze moeders een stuk land te leren bebouwen. Zij kunnen daar leren om groente te verbouwen en de opbrengst te verkopen op de lokale markt. Van deze opbrengst kunnen zij in hun levensonderhoud voorzien. Op deze manier krijgen de kinderen voldoende te eten en kunnen zij naar school. De stichting zorgt ook voor de schoolvoorziening“.

De sponsorloop is dinsdagmiddag 27 maart van 13:30-15:00 uur. Op vrijdag 30 maart wordt er hopelijk een prachtig bedrag en ingezamelde materialen overhandigd aan stichting OOG.

O ja… tijdens de sponsorloop is het altijd weer geweldig als de blagen aangemoedigd worden….

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*