Help MS de wereld uit!

De actie die is opgezet door de Stichting “Help MS de wereld uit” om durpeling Edwin Damen richting Mexico te douwe voor een effectieve Multiple Sclerose (MS) behandeling, komt inmiddels aardig op stoom.

Maar er is nog veel geld nodig. En de organisatie heeft nu geregeld dat iedereen eenvoudig kan helpen om meer inkomsten te genereren.

De oplossing? SponsorKliks!

Op de website van de stichting (HIERO) staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Zalando, etc. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert de stichting een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Voorbeeldje? Stel je gaat uit eten of wilt een pizza laten bezorgen. Via de webpagina kun je via SponsorKliks terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de stichting geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Kortom… bestelmar-bestelmar-bestelmar bij de webwinkels en help Edwin naar Mexico! En Help MS de Wereld Uit!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*