Route carnavalsoptocht bekendgemaakt

Nei-s van de carnavalsoptocht organisatie !

Aanstaande zaterdagmiddag om 15:00 uur start de carnavalsoptocht van Doornenburg. De karren, karretjes, groepen, duo’s en solisten die meedoen aan de Optocht Der Optochten verzamelen zich al vanaf 14:30 op het dorpsplein, en inmiddels is de route ook bekend gemaakt.

Luistert! Vertrek vanaf het dorpsplein naar St. Maartenstraat, Homoetstraat, van Heekstraat, Slangenburgstraat, Langeweerdstraat, van Bylandtstraat, van Heekstraat, Langerakstraat, Vlastenstraat, van Heekstraat en via Kerkstraat weer terug naar het dorpsplein.

De organisatie vraagt alle aanwonenden om auto’s niet op de straat te parkeren in verband met de wagens en groepen die voorbij komen. Straatversiering met vlaggetjes, de Doornenburgse vlag, lichtjes, carnavalsattributen etc staat natuurlijk superfeestelijk!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*