Evenementenkalender blijft aktueel

Het is u misschien een bietje ontgaan, maar sinds een maand leven we in 2018. Een fonkelnei-j jaar met fonkelnei-je activiteiten van bedrijven, verenigingen en organisaties.

Op de Doornenburgse Evenementenkalender van dit vrolijke webhoekje staan ze allemaal op een rijtje. Van Zonnebloemmiddagen tot Open Eetcafé, van Kermis tot Carnaval.

Inclusief namen van de organiserende klupjes en – voor zover bekend – de begin- en eindtijden. Bovendien staat her en der extra informatie over het evenement in een toelichting genoemd.

U snappum… ga naar het hoofdscherm van deze website, klik op het woord ‘Evenementenkalender’ (HIERO) in de menubalk en noteer wat voor u van belang is. Hou dagen vrij voor belangrijke activiteiten en check of er geen vrije dag moet worden aangevraagd bij de boas om de blagen of kleinkiender te zien sporten, musiceren en schik maken.

En kom vooral regelmatig even terug om een blik te werpen op de kalender, want die wordt zo actueel mogelijk gehouden! Want Doornenburg bruist!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*