Wees Loyaal, Koop Lokaal!

Nei-js voor vooral durpse ondernemers! Op maandag 26 februari organiseert de gemeente Lingewaard en ondernemersvereniging Veron een avondje kennismaken en hèjjes schudden in de Tabakschuur in Bemmel.

Zo. En waarom dan wel? Luistert wat de organisatie roeptoetert: “Wij willen lokaal zaken doen stimuleren en lokaal meer laten leven. Zowel binnen de gemeentelijke organisatie als onder lokale ondernemers onderling. Als we elkaar niet kennen, dan gaan we elkaar niet vinden. Het gaat er op deze avond om dat medewerkers van de gemeente kennis maken met ondernemend Lingewaard. Er hoeven niet direct deals te worden gesloten. Maar puur om de gemeentelijke organisatie kennis te laten maken met wat Lingewaard aan ondernemers te bieden heeft. Ondernemers die deze gemeente heel goed van dienst kunnen zijn”.

Jazekers… het ambtelijk apparaat wil wat meer snuutjes uit de regio zien waarmee ze aan tafel kunnen zitten om de lokale handel te promoten. Wie weet groeit de handel zó hard dat al die braakliggende stukken land op het industrieterrein tussen Bemmel en Huessen binnen no time worden volgebouwd met bedrijven. Wat weer poen-poen-poen betekent voor onze raamtijgers.

Dusssss… ondernemerTs van ons durpke: noteer die datum alvast in jullie agenda: maandag 26 februari 17.00 uur ‘Wees loyaal, koop lokaal!’

Meer info op te vragen via ondernemersloket@lingewaard.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*