Carnaval op de Doornick

De komende week staat in het teken van carnaval. Want op basisschool de Doornick lusten ze er wel pap van. Lijkt het.

Allereerst wordt op woensdagmiddag 7 februari a.s. de jeugdprins en –prinses gekozen. Dat is al een hele happening met veel muziek, gejuich en spanning, want wie zijn de twee uitverkorenen? Om 12:00 uur weten we het!

Vervolgens start op vrijdagmorgen 9 februari de traditionele kindercarnavalsoptocht. Om 10:30 uur vertrekken de ieniemienies vanaf het schoolplein en lopen hun rondje deur ut durp. De complete route staat op bijgaand plaatje.

Natuurlijk is zo’n optocht alleen maar leuk als de papa’s en mama’s en opa’s en oma’s langs de kant van de weg staan om het grut toe te zwaaien! Vandaar de oproep: KOMT ALLEN!

Overigens…. zaterdagmiddag 10 februari is de ‘Grote Optocht’, waarbij aansluitend een Duitse Feestavond wordt georganiseerd voor de grote mensen. Maar ook aan de minimensjes is gedacht: meteen na de optocht is er een speciaal feestje georganiseerd voor de blagen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*