Vrijdag weer Open Eetcafé

Manmanman… de maanden VLIEGEN voorbij! Komende vrijdag wordt alweer dat maandelijkse drukbezochte OPEN EETCAFÉ georganiseerd in het durpshuus.

Senioren, alleenstaanden en allerlei andere geïnteresseerden verdringen zich rond etenstijd 12 uur weer voor de piepende deuren van het Ontmoetingscentrum om een plekje te bemachtigen in het cafégedeelte. Want het is weer smullen geblazen!

De vrijwilligers van de SWL en SLD hebben weer een méér dan aangenaam menu samengesteld waaraan de bezoekers zich tegoed kunnen doen. En dat voor een habbekrats! Geen wonder dat het storm loopt, want iedere keer weer is het menu een verrassing.

U snappum… tel ‘eten’ en ‘samen’ bij elkaar op en het resultaat is een overvol durpshuus met Doornenburgers die na een eenvoudige doch voedzame maaltijd gezellig samen het lèste nei-js doornemen. Stukkie leefbaarheidsverbetering. En nog lekker ook!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*