Carnavalsmiddag voor ieniemienies VERVALT

Oei! Soms zit het mee en soms zit het tegen. Vanmiddag werd bekend dat de KINDERCARNAVALSMIDDAG die aanstaande zondag zou worden gehouden in het schuttersgebouw NIET doorgaat.

Volgens de organisatie lagen hier verschillende oorzaken aan ten grondslag. Allereerst bleek dat de verkiezing van de jeugdprins en -prinses niet op zondag maar pas woensdag 7 februari stond ingepland. Ook de voorbereidingen voor de samenstelling van de Jeugdprinsenraad – normaal gesproken door basisschool de Doornick georganiseerd – waren niet uitgevoerd.

Kortom… er is géén Jeugdprinsenraad, de verkiezing is een weekje te laat ingepland en ook lopen er tijdens de ‘grote’ carnavalsoptocht geen kindercarnavalistjes mee.

En dat is superjammer, niet alleen voor de blagen, de ouders en alle belangstellenden maar ook voor het organiserend comité dat toch al behoorlijk wat tijd en energie had gestoken in de voorbereidingen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*