Pastoraatsgroep doet dringende oproep

Ondanks dat de Martinuskerk van Doornenburg ‘aan de eredienst onttrokken is’ door de voormalige parochie de Levensbron (tegenwoordig: de parochie van de H. Maria Magdalena) is de pastoraatsgroep van ons durpke nog volop bezig met haar taken.

Maar het kleine groepje kan dringend extra helpers gebruiken! Zo is de ‘bezoekgroep’ uitgedund tot één persoon. Wilma Balk zou dolgraag iemand naast zich hebben om als bezoekgroep van de pastoraatsgroep senioren en zieken te bezoeken.

Maar ook de andere tak van de pastoraatsgroep, de klup die het kerkhof onderhoudt, kan helpende hèjjes gebruiken. Vrijwilligers zoals Theo van de Brink en de locatieraad die op zaterdagmorgen samen over het kerkhof lopen om onderhoud en snoeiwerk te verrichten. Iedereen vindt het normaal om het kerkhof te bezoeken, maar slechts weinigen staan er bij stil dat onderhoud niet vanzelf gaat.

Kortom… we zoeken vrijwilligers! Opgeven en info via harry.drost@kpnmail.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*