BREKEND! Crowdfunding actie gestart voor MS behandeling Edwin Damen

vrienden van het doornenburgse echtpaar zetten actie op voor peperdure behandeling in mexico

Heel social media van Doornenburg en omstreken kookte gisteren al. Want opeens werd de actie ‘Help MS de Wereld Uit’ gelanceerd van uit het kleine durpke tussen Woal en Riiiiiiiiiiiiien.

HELP MS DE WERELD UIT is een crowdfunding actie die is opgezet door de vrienden van durpeling Edwin Damen.

Edwin, bij wie 10 jaar geleden Multiple Sclerose (MS) werd geconstateerd, woont met Monique aan de Pááánderseweg. Hij wil graag behandeld worden en heeft na lang zoeken een kliniek ontdekt in Mexico die hem waarschijnlijk succesvol kan behandelen.
Die behandeling is echter erg kostbaar: € 70.000 inclusief verblijfskosten.

De vriendengroep vond dat er iets moest gebeuren en heeft de StichtingHelp MS de Wereld uit” in het leven geroepen. De stichting heeft tot doel om mensen met MS financieel te ondersteunen via acties.

De allereerste actie staat dan ook al op stapel: een benefietavond in het schuttersgebouw op zaterdag 3 maart a.s. De Top2000 LIVE Band heeft geheel belangeloos haar hulp toegezegd om die feestavond muzikaal te vullen. Maar er is ook een grootse loterij met werkelijk prachtige prijzen.

De kaartverkoop voor deze bijzondere benefietavond start donderdag 1 februari a.s. Kaarten à € 10 zijn vanaf dan te koop bij Doornenburg’s Warmste Bakkertje Bakkerij van Kol, bij Bloemsierkunst Ron Tijshen en bij de READSHOP Viergever in Gendt. Alle opbrengsten van die avond komen ten goede aan de stichting.

Rechtstreeks geld storten kan ook, het bankrekeningnummer wordt binnenkort opengesteld.

Kortom… KOPEN KOPEN KOPEN – NIE KIJKE – met die kaarten en zorg dat Edwin en Monique naar Mexico kunnen! Wordt zéér zeker vervolgd!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*