Lentekriebels in Doornenburg

Vorig jaar liep het niet helemaal zoals het moest maar dit jaar gáán ze d’r voor: de Lentekriebels komen naar Doornenburg!

Op maandag 21 mei a.s., op een mooie tweede Pinksterdag is het feest in Doornenburg. Niet alleen is dat traditioneel de dag dat schutterij Gijsbrecht van Aemstel haar jaarlijkse KEIZERSCHIETEN organiseert, maar ook staat dit keer het durpsplein vol met marktkraampjes. Kraampjes boordevol lente artikelen, dus daar zit voor ieder wel wat bij.

Daarbij komt dat de KERSTRUN, die in december door het winterse weer op het allerlaatste moment niet doorging, in de herkansing gaat. Niet met kerstmutsjes op maar wél onder de noemer LENTE RUN. De start en finish van de hardloopwedstrijd zijn op het dorpsplein.

Tel daarbij op dat het die dag ook weer de LANDELIJKE DAG VAN HET KASTEEL wordt gehouden en je weet dat je die dag moet afblokken in je agenda. Feest ient durp! Wordt zeer zeker vervolgd.

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*