Info avond ‘Dementievriendelijk Doornenburg’

Hoe zit het eigenlijk met de activiteiten van de Werkgroep Doornenburg? vroeg laatst iemand.

Goed nei-js vur nei-jsgierige nöskes, want de themagroep ZORG organiseert binnenkort een informatie avond.

De voormalige DOP werkgroep, de vrijwilligers die in2016 een Dorpsontwikkelingsplan hebben opgesteld, is opgesplitst in een viertal themagroepjes, en één ervan, de ZORG groep, organiseert op donderdagavond 22 februari a.s. een informatie avond onder de titel ‘Dementievriendelijk Doornenburg’.

Iedereen die te maken heeft of geïnteresseerd is in dementie in al zijn vormen wordt tijdens die avond van harte uitgenodigd om zich eens lekker te laten bijpraten en om te kijken hoe de situatie in Doornenburg wordt opgepakt.

Via “Dementievriendelijk Doornenburg’ worden door de deskundige werkgroepleden de toekomstplannen uitgelegd, de status in Doornenburg en Lingewaard nader toegelicht en handvatten gegeven over dementie.

De avond wordt gehouden in het Ontmoetingscentrum, SHOWTIME is nog niet bekend bij DeDoornenburger maar zal rond 20:00 uur liggen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*