Harry Potter komt naar Doornenburg

De geruchtenmachien was al enige tijd actief in de durpse wandelgangen, maar nu lijkt de organisatie steeds meer vorm te krijgen. De organisatie van het allereerste Harry Potter Event 2018 – Castle Edition!

Op zondag 12 augustus 2018 wordt kasteel Doornenburg omgetoverd tot een Harry Potter Hogwarts Kasteel. Lemistore Events en kasteel Doornenburg hebben die dag de handen ineen geslagen om alle Harry Potter fans naar ons durpke te halen.

Ekkes schooljuffen lijkt hier wel op z’n plaats: “Loop door het kasteelpoort en kom binnen in de magische wereld van Harry Potter. Er zijn deze dag diverse Harry Potter activiteiten, kraampjes, rondleiding en nog veel meer. Bent u van Gryffindor? Hoe cool is het om de vijand van Slytherin uit te dagen voor een duel schaken of dammen in een echt kasteel? Ga op de foto met Hedwig of een andere uil. Maak je eigen toverstaf en babbel gezellig met andere Potter fans.

Vergeet niet om op de foto te gaan met Dutch Dumbledore of Dutch Hagrid. Ook een ritje op de Harry Potter Rodeo of neem een kijkje in het kasteel. Nieuw is de mini Diagon Alley. Een straatje met diverse standhouders. Bezoek ook onze mega stand met Harry Potter en Fantastic Beasts merchandise. Of koop en Harry Potter broodje of drankje in het restaurant”.

SHOWTIME is om 11:00 uur, de kasteelpoorten sluiten weer rond 17:00 uur. Entree is € 25,00 per persoon, maar dan heb je ook wat! Een paar activiteiten:

– Harry Potter Schaken.
– Gringotts Dammen.
– Workshop Toverstaf maken.
– Boterbier proeven.
– Roofvogels. ( Op de foto met uilen. )
– Harry Potter Rodeo.
– Op de foto met de Dutch Dumbledore, Dutch Hermione en Dutch Hagrid.
– Diagon Alley. Diverse stands / kraampjes.
– Sortering Hat bij binnenkomst Kasteel.
– Bezemrace.
– Ambachtslieden. ( Waaronder: Kasteel Rookworst. )

Meer weten? Info staat HIERO. En DAARO. Noteer die datum en hou um vrij!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*