Harde Woei in Doornenburg (2)

Ook bij Jeu de Boules vereniging Doornenburg waaiden afgelopen donderdag letterlijk de ballen uut de boks meubilair omver.

Terras parasols doen het niet goed meer als daar de ergste Storm of Death sinds 1990 overheen waait. Gelukkig doken de ballendjènjes en mènnekes op tijd het clubhuis van Schietvereniging SVKO in om daar te schuilen, een balletje te gooien en d’r eentje te nemen.

Verderop was ons prachtdurpke bezaaid met omgewaaide duocontainers die in alle hoeken en gaten werden teruggevonden. Een dixie op een bouwplaats stond op hangen. Er lagen waspinnen op de grond. En in de Homoetstraat regende het letterlijk KOKOSNOTEN.

Ook vanuit andere plèkskes in Lingewaard komen harde woeifoto’s richting redactie.

Storm. Het houdt niet ooit op. Niet Vanzelf.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*