Harde Woei in Doornenburg

We hebben het weer overleefd. Die verlate novemberstorm die je wist dat zou komen. In januari dan wel, dus een bietje te laat.

Doornenburg likt haar wonden na een nacht en een dag windkracht 800 miljoen. Al het oude hout dat nog in de bomen hing ligt inmiddels verspreid over gazonnetjes, straten en opritten. De blaadjes waren al eerder afgeknapt op het winterse weer dus die zagen we niet meer.

Wat we wel zagen waren omgewaaide schuttingen (o.a. van Aemstelstraat en van Heekstraat), beschadigde daken (Schuttersgebouw) en bomen die plotseling opzekoppie stonden.

Een selectie uit de foto’s die de redactie van DeDoornenburger (ondanks de storm) bereikten… EN een filmpje van Omroep Lingewaard, gemaakt door Huessenaar en stormchaser Fons Sluiter over hak- en zaagwerk aan omgevallen bomen in het Zwanenstadje…

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*