Deze week tussenschot actie duocontainers

Vandaag wordt in Doornenburg de GFT container geleegd. Maar dit keer heeft de afvalinzameling nog een staartje.

De Doornenburgers hebben namelijk onlangs een brief in de bus gevonden dat deze week door het bedrijf Plastic Omnium de tussenschotten van de duocontainers worden verwijderd. Het aparte gedeelte voor het plastic afval verdwijnt daarmee en de duocontainer kan vanaf deze week in z’n geheel worden gebruikt voor GFT afval.

Afhankelijk van de straat worden de tussenschotten tussen dinsdag 16 en vrijdag 19 januari ingezameld. Vergeet dus niet om die duocontainer NIET meteen vol te proppen met afval want da’s niet handig voor de verzamel Schotten. Gewoon dinsdagavond aan de straat laten staan dus, en èkkes in de gaten houden wanneer dat tussenschot chirurgisch is verwijderd.

Tot zover de mededelingen in het kader van gemeentelijke communicatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*