Harmonie stoomt door in 2018 (2)

(vervolg) Bud Joosten kon als voorzitter van het Instrumentenfonds ook dit jaar een leuk kadootje geven aan de muziekvereniging in de vorm van een cheque ter waarde van € 3000.

Het geld, dat afgelopen jaar via de verjaardagsactie door vrijwilligers werd ingezameld bij de Doornenburgse bevolking, zal komend jaar gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe partituurstandaards. “Inclusief lampjes“, zo wist Bud te vertellen. “En misschien wil het orkest dan wel een keer een concert geven geheel in het donker zodat we de lichtjes goed kunnen zien“. Voorzitter Rob nam dankbaar de cheque aan.

Natuurlijk worden er tijdens nei-jjoars recepties jubilarissen gehuldigd, en dat waren er dit jaar nogal veel.

12,5 Jarige jubilarissen Carmen Leenders en Paulien Ebben ontvingen een speldje uit handen van beschermheer Leonard van Nispen terwijl voorzitter Rob de ruikertjes uitdeelde. John van Deelen, Bert van Deelen en Hans van de Brink kregen een prikkertje opgespeld vanwege hun 40 jarig lidmaatschap, en oudgedienden Ben Balk en Theo van Alst waren zelfs al 60 jaar lid van de muziekvereniging.

De voorzitter haalde herinneringen op waarbij de voorkeur van Theo van Alst voor jaëgermeister nog even voorzichtig werd aangehaald met het proosten en een ‘Oandelipmeddading’.

Kortom… de harmonie neemt als bruisende vereniging een centrale plaats in binnen de Doornenburgse gemeenschap. Oók in 2018!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*