Harmonie stoomt door in 2018 (1)

Tijdens de nei-jjoarsborrel van prachtharmonie St. Caecilia afgelopen zaterdagavond in het Ontmoetingscentrum blikte EINDBOBO Rob van de Sant terug op het afgelopen jaar.

Een jaar met veel hoogtepunten voor de muziekclub, zoals bijvoorbeeld het Sound of Liberty concert, de Maestro avond, de Tempel of Boem! 2.0 en natuurlijk het behaalde wereldkampioenschap Slagwerk in Limbabwe.

Maar ook in 2018 staan alweer een aantal evenementen gepland. Op 23 en 24 maart de uitvoering van ‘The Passion’, samen met het koor Jekadee. Eind januari spelen de slagwerkers voor de Rotary Bemmel tijdens een crowdfunding actie voor de Theaterkerk Bemmel, en ook voor Care4Tina zetten wij ons eind mei in tijdens een groot benefietconcert in Zutphen. En eind 2018 volgt Tempel of Boem! 3.0!“, zo wist Rob ons te vertellen.

Toch had de voorzitter ook ander nei-js. Tijdens het spelen van de ‘Sinatra-medley’, die door beschermheer Leonard van Nispen als bekende Maestro voor deze gelegenheid werd gedirigeerd, stopte het orkest halverwege om Rob het woord te geven. Want Rob stopt als voorzitter van de harmonie en de nei-joarsborrel is de laatste keer dat Rob in het openbaar het woord voert.

En omdat hij als muziekliefhebber in stijl afscheid wil nemen van ‘zijn’ harmonie werd het tweede deel van de Sinatra-medley, het nummer ‘My Way’, door Rob zingend afgesloten. Wat  onze Topper een staande ovatie opleverde. (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*