Ballen gooien in de schiettent

De vlag kan uit bij de ballenclub! Jeu de Boule vereniging Doornenburg heeft eindelijk een vorstvrije speelruimte gevonden om tijdens de wintermaanden lekker een balletje te gooien.

Kou, regen, sneeuw en wind zijn niet bepaald de meest geschikte weersomstandigheden om ontspannen te jeu-de-boulen, maar gelukkig heeft de club deze maanden een onderkomen gevonden in het verenigingsgebouw van Schietvereniging Kort Oisterwijck aan de Pááánderseweg!

Iedere dinsdag- en donderdagmiddag vanaf 13:30 uur speelt het setje lekker ontspannen, gezellig en nu ook overdekt, en dat doen ze minimaal tot eind maart. Daarna worden de elementen weer getrotseerd en verhuist de vereniging weer naar het Vijzelpad.

Eerder speelde de vereniging gedurende de wintermaanden in de orgelzaal van de Martinuskerk, maar wegens allerlei ontwikkelingsplannen is dat vanaf deze winter niet meer mogelijk. Gelukkig kwam het aanbod van de Schietende Vrinden, want zo gaat dat gelukkig in Doornenburg: de één helpt de ander.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*