Het is weer receptie tijd!

Iedere eerste week van het nei-je jaar stromen de uitnodigingen binnen voor nieuwjaarsreceptie’s.

Zo bijt het College van Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaard dit jaar de spits af door de gemeentelijke receptie in de Kinkel in Bemmel te houden. Donderdagavond 4 januari 2018 om 19:00 uur is het SHOWTIME, om 19:30 uur spreekt de burgemeester haar nieuwjaarsrede.

Dan dichter bij huis…. op vrijdag de 5e januari drommen alle schutters van Doornenburg samen in het Kleine Café om daar vanaf 20:30 uur te proosten op 2018.

Zaterdagavond de 6e januari is het wéér raak! Prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg is bijgekomen van alle concerten van eind 2017 en heft om 19:00 uur het glas. Om vervolgens – na de huldiging van de jubilarissen – over te gaan tot de verkiezing van de winnaar van de Kapelaan Walterstrofee.

Zondagmiddag de 7e is het proosten en feesten geblazen op sportpark de Vijzel als daar het bestuur van voetbalvereniging GVA de nieuwjaarsreceptie opent. SHOWTIME is om 15:00 uur.

Mogelijk zijn er méér kluppies in Doornenburg die “OANDELIP MEDDADING” roepen de komende dagen, maar die zijn nog niet bekend op de burelen van DeDoornenburger.nl

Maakt niet uit… het belangrijkste is dat we allemaal een 2018 krijgen met voorspoed, gezondheid en geluk. Proost!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*