Top2000 Café groot succes!

De drie Top2000 muziekavonden die afgelopen dagen plaatsvonden in het Ontmoetingscentrum bleken een schot in de roos. Drie avonden waren de plaatsen al in de voorverkoop volledig uitverkocht.

De aanwezigen konden genieten van de LIVE band die in een hoekje van de foyer stond opgesteld. Marcel Knuiman, Paul McQue, Hans Cornelissen, Peter Kaak, Peter van Megen, Patrick Janssen en Richard Sprokkereef vermaakten het publiek tot in de late uurtjes.

Tussen de sets door werd nog de popquiz gespeeld waaraan het publiek in teams kon meedoen. Vragen op het gebied van popmuziek kwamen voorbij, maar ook speelde de band bijvoorbeeld een paar intro’s van bekende liedjes die geraden moesten worden.

Maar er kon ook meegezongen worden. En dat was niet tegen dovemansoortjes gezegd, want de meest uiteenlopende groepen durpelingen kwamen naar voren om hun zangkwaliteiten te laten horen. Waardoor we nu weer weten waarom een BAND de avond volzingt.

Dankzij alle personeelsleden (Mathilde, Anja, Jacqueline en Ans), Piet Oostendorp (licht en geluid), de mensen van de EHBO en alle vrijwilligers die afgelopen dagen zorgden voor muntverkoop, toegangscontrole en allerlei hand- en spandiensten werd 2017 op een weergaloze wijze uitgeluid!

Dank namens alle aanwezige durpelingen voor dit prachtfeest!

DeDoornenburger wenst u allen een fijne jaarwisseling en veel gezondheid, geluk, warmte, licht en liefde in 2018!

(klik op foto = extra groot!)

1 Comment

  1. Wij waren erbij, donderdag 28 december. De aftrap avond, dus extra spannend voor de organisatoren en voor het publiek. Conclusie: het was van begin tot einde TOP!

    Gelukkig Nieuw Jaar!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*