Ekkes bijkomme…

Zo. De drie dolle decemberdagen van het Top2000 Café zitten er weer op. Gastvrouwen Mathilde, Anja, Jacqueline en Ans hebben de laatste bezoekerTs uit de gordijnen gevist, de muzikanten op een rijtje gekregen, de muntjes geteld en de laatste stoffelijke resten van de vloer geveegd.

Het was geweldig, het was reusachtig maar nu is het tijd om de boel weer op orde te krijgen.

De eerstkomende dagen is het dorpshuis trouwens gesloten. Dinsdag 2 januari begint al meteen goed want dan wordt de hele houten vloer bij het bargedeelte eens grondig schoongemaakt en lekker in de was gezet. Klaar voor een fonkelnei-j joar!

Ekkes kieke hoe het feestje was? Klik op onderstaande foto en zingen maarrrrr…..!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*