Nieuwjaarsreceptie harmonie op 6 januari 2018

Wie door het durp fietst ruikt al dagenlang de vettige geur van oliebollen in de straten van Doornenburg. Oliebollen en oudjaar zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, net als met het Neij-Joar dat erop volgt.

De eerste uitnodigingen voor Nieuwjaarsrecepties zijn dus inmiddels onder deDoornenburger deur deur geschoven.

Zo houdt prachtharmonie St. Caecilia haar jaarlijkse Hèjjes-schud-momentje op zaterdagavond 6 januari 2018.

Vanaf 19:00 uur worden 6 jubilarissen van de klup gehuldigd, natuurlijk wordt er een deuntje gespeeld, spreekt voorzitterT Rob een woordje en tot slot volgt de bekendmaking van de winnaar van de Kapelaan Waltersprijs 2018. Want wie o wie wordt de opvolger van Theet dn Rut, Theet dn Peet, Joop zeggumaar Joop, Anja, Johan, Leonard en Walter, want dat waren de eerdere winnaars bij wie het felbegeerde beeldje op de schap boven de canapé staat te stralen.

U snappum… de muzikale boefjes nodigen u allen uit “om samen feestelijk te toasten op het nieuwe muzikale jaar 2018!” En toasten daar zijn we in ons durp GEK OP!

SHOWTIME is om 19:00 uur in het Ontmoetingscentrum, de bubbels verschijnen rond 20:00 uur en de Zutritt ist FREI!

 

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*