Top2000 Café staat op scherp

Donderdag 28 december aanstaande start de eerste van drie concertavonden in het kader van TOP2000 Café.

Het Ontmoetingscentrum is omgetoverd tot het bekende Top2000 café, de toegangskaarten zijn uitverkocht, de inkopen zijn gedaan en de liedjes zijn uitgezocht. Kortom… gaan met die banaan!

De afgelopen weken kon er bovendien bij de infozuilen in het OoCéé en bij SPAR Witjes gestemd worden welk nummer op nr 1 moet komen. De uitslag wordt tijdens één dezer dagen bekend gemaakt. Verder wordt er (waarschijnlijk) een popquiz georganiseerd waarvoor (waarschijnlijk) teams worden opgeroepen om mee te doen gezien onderstaande oproep. Affijn… we zien wel hoe de avond verloopt. Muziek, drank en gezelligheid is in ieder geval ruim voorradig!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*