Merlijntjes ontvangen leuk kerstkado

Voor wie zich afvraagt wat de verzorgenden van de Merlijntjes eigenlijk doen als ze een uurtje over hebben kunnen we het volgende mededelen: die fröbelen. Vooral in december.

Het hele setje sjouwde allerlei knutselmateriaal bij elkaar, deed mee aan een workshop BLOEMSCHIKKEN en maakte een groot aantal sfeervolle kerststukjes om Zorgvoorziening Merlijn eens lekker op de leuken. Kersttakken, kerstballen, kunstsneeuw en slingers verhogen de sfeer waardoor het voor de Merlijntjes ECHT kerstmis is.

Het werd pas écht feest toen accordeonistenduo Arie en Theo binnenkwamen voor de feestmuziek en al snel was het meezingen geblazen.

Als super kerstcadeau mocht Zorgvoorziening Merlijn een cheque van € 1.595 bij TEIJIN ARAMID (voorheen AKZO) in ontvangst gaan nemen om een Braintrainer Plus aan te schaffen. Personeel van Teijin Arnhem mocht het kerstpakket als geld doneren aan een goed doel en dankzij Marijke Roelofs kwam het terecht bij het pandje aan de Clara.

BROEVA en HARO en OANDELIP MEDDADING! En fijne feestdagen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*