Who you gonna call…?

Het was inmiddels alweer een paar jaar geleden, maar in 2018 komen de straffe mènnekes en djènjes van het Nederlands Paranormaal Research Team (NPRT) opnieuw naar Doornenburgs bekendste toeristentrekker: kasteel Doornenburg.

Aan het begin van de nacht van 3 maart 2018 schuifelt het setje voorzichtig  door de donkere zalen van het kasteel, voorzien van high-end equipment, supergevoelige microfoons en nachtcamera’s om gewenste en ongewenste entiteiten vast te leggen.

En JIJ kunt daar bij zijn! Jazeker… het komt er weer aan… die enige, echte, enge en diepduistere SPOOKOVER op kasteel Doornenburg! Een beperkt gezelschap kan het onderzoek meemaken en wellicht een poging wagen contact te maken met gene zijde.

Meedoen? Noteer dan de datum! Meer info staat HIERO. We bibberen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*