Inschrijving carnavalsoptocht gestart!

Witte rook uit de carnavalshoek! We riepen het al eerder: op 10 februari is er een carnavalsoptocht ien ut durp!

En niet zo maar eentje, maar we gaan de duusternis in en vertrekken rond 15:00 uur. Okee…hélemaal donker is het dan nog niet maar een lèmpke kan dan toch geen kwaad.

Sinds gisteren is de inschrijving voor wagens, groepen, duo’s en solisten die mee willen hobbelen en bobbelen met de optocht gestart! En als de carnavalsstoet na een rondgang deur ut durp weer is ingecheckt bij het schuttersgebouw is het feesten geblazen met een onvervalste Deutsche Karneval Party!! Ist ja Super!!

Dusss… schrijf op die datum, zoek wat planken en spiekers bij mekaar en bouw zo’n carnavalswagen! Of loop mee als clown Click, Oranje Leeuwin, No Surrender Motormuis of als the Last Jedi. Als je je maar opgeeft via secretaris@schutterijdoornenburg.nl  O ja… es gibt FREIER ZUGANG!

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*