Laatste Open Eetcafé in Kerstsfeer

Het laatste Open Eetcafé van 2017 stond afgelopen vrijdag helemaal in de sfeer van kerstmis.

Kerstbomen, kerstballen, kerstkransjes, kerstslingers, kerststollen, kerstsleeën en kerstverlichting in alle soorten en maten zorgden al voor een geweldige sfeer bij binnenkomst, waar de dampende kerstgeur van de kerstman het kerstdiner de bezoekers al tegemoet kwam.

Vrijwilligers als Lidy, Corine, Ineke en al die anderen zwoegden al vanaf ’s morgens vroeg in de – sinds deze zomer goed geoutilleerde – keuken van het OoCéé, waar het negen acht zeven zes vijf vier drie gangen diner al klaar stond.

En als het uiteindelijk SHOWTIME is dan worden de bezoekers traditiegetrouw stevig verwend. De overwegend grieze böllekes smullen zich ut muk en na de eerste glazen rode wijn, Apfelkorn en Zwarte Kip Advokaat horen we al de eerste meezingers, ingezet door Dans- en Showorkest de Boertjes van Buuten!

U begrijpt… hier wordt op z’n durps kerstmis gevierd! FOTOOOOO’s!!

 

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*