Cesar kwam, zag en overwon (4)

(vervolg) Natuurlijk is er ook een ‘zugabe’… maar pas nadat alle gastmusici, zangers en zangeressen door organisator Theo Rutten en zijn charmante assistente Knui in de bloemetjes of drank worden gezet.

Ook dirigent Casper Traa, inspirator van de Tempel of Boem! Concerten, ontvangt een dikke bos bloemen. Gezamenlijk met alle musici, zangers, zangeressen en Cesar wordt vervolgens ‘Radar Love‘ ingezet en staat het publiek inmiddels op de banken.

Ik heb in mijn leven gespeeld met heel veel bands, muziekgezelschappen, harmonieën en orkesten. Maar wat ik vandaag hier heb meegemaakt en gehoord… ongelofelijk!”, zo vatte Cesar de samenwerking met de durpse trommelaars samen.

Daar mag de club trots op zijn! Want opnieuw is de slagwerkgroep er in geslaagd om een kwalitatief hoogstaand en zeer afwisselend muzikaal programma voor te schotelen aan haar fans, met verrassingen als Cesar Zuiderwijk en Karin Hertsenberg als toetjes op de taart. Petje af!

Collega ArPro Media was deze avond ook ter plaatse en registreerde het concert. De samenvatting met alle hoogtepunten vindt u zeer binnenkort ook in dit vrolijke webhoekje!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*