Cesar kwam, zag en overwon (3)

(vervolg) En toen was het eindelijk tijd voor dat waarvoor het grote publiek was gekomen: Cesar Zuiderwijk.

Met “When the Lady Smiles” start een half uurtje Cesar Show waarin de drummer zijn veelzijdigheid laat zien. Als muzikant bespeelt hij de drums op spectaculaire wijze, maar ook Cesar de Verteller en Cesar de Entertainer kwamen aan bod.

Elementen uit zijn theatershow “Drummoires” komen in een lange rij voorbij waarbij de muzikant put uit een rijk muzikaal leven. De eerste drumpogingen vlak na WO II waren op het 10 liter blik tomatensoep van zijn moeder. “Leeuw Tomatensoep, de allerlekkerste!“, zo weet hij te vertellen en haalt het originele blik tevoorschijn. Om er vervolgens een demonstratie drummen mee te geven.

Het slotnummer, WK inzending “Styles” wordt gespeeld door de slagwerkgroep, waarbij lokale toppers als Hans Cornelissen, Peter van Megen en Wouter Derks ruim baan krijgen voor hun solowerk. (wordt vervolgd)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*