Martinuskerk verandert langzaam in Muziektempel

In de grote zaal van de durpse Martinuskerk is het deze week een drukte van belang. De zaal verandert gestaag in een groot podium waar aanstaande zaterdag het grootse Tempel of Boem! Concert zal plaatsvinden.

Een podium dat ruimte moet bieden aan de slagwerkerTs van harmonie St. Caecilia EN aan de aller-aller-ALLERBESTE drummer van Nederland, Cesar Zuiderwijk van de Golden Earring.

De grote pauken, die normaal gesproken staan opgeslagen in het Ontmoetingscentrum, worden nu naar de kerkzaal verhuisd en krijgen een prominent plaatsje. Licht- en geluidsapparatuur zijn van sponsor Rentall en de podiumbouw wordt mede uitgevoerd door decorbouwer Feijen SP.

Zaterdagavond om 19:00 uur zwaaien de statige kerkdeuren open voor de 350 gasten die komen kijken EN luisteren naar de absolute top op drumgebied. De Weltmeisters Slagwerk 2017 en Cesar beginnen hun nu al legendarische concert om 20:00 uur.

Kaartje kopen? Helaas… het concert is uitverkocht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*