Merlijntjes bedanken vrijwilligers

Afgelopen donderdag was de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Een dag waarop alle vrijwilligers van Nederland eens in het zonnetje werden gezet.

Ook Doornenburg barst gewoon van de vrijwilligers die belangeloos hun hèjjes uutstèke als er werk aan de winkel is. Niet alleen bij verenigingen of op school maar ook bij bijvoorbeeld Zorgvoorziening Merlijn.

Daarom werden de jongens en meisjes vrijwilligers van het seniorenstekje uitgenodigd en kregen ze een heerlijke maaltijd voorgeschoteld. Met Wein, Weib und Gesang en een bezoekje van de Kerstman werd het een supergezellige middag. Het bedankt-gedicht werd voorgelezen door mevrouw Peeters.

U snapt…het bleef nog lang onrustig aan de Clara. En dan moet kerstmis nog komen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*