BREKEND: Kerstmarkt in Ontmoetingscentrum

Gisterenavond laat werd bekend dat de jaarlijkse kerstmarkt van Doornenburg NIET op het dorpsplein plaatsvindt maar in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg. De sneeuw, kou en wind zorgen voor een té sfeervol plaatje waardoor de tientallen kraampjes naar binnen gaan den dáár hun waren aanprijzen.

Of de KERSTRUN doorgaat wordt vanmorgen besproken door de organisatie van het evenement.

Dat betekent dat de gezellige kerstmarkt dit jaar overdekt is! De zalen van het OoCéé zijn groot genoeg om alle bezoekers te herbergen en ook de Hondenkapper is aanwezig en heeft een spannende prijsvraag bedacht waarvan in dit vrolijke webhoekje alvast een tipje van de sluier wordt opgelicht.

Maar er is natuurlijk méér! Warme glühwein, riefkoek, chocolademelk, koffie, apfelstrudel, gevulde koeken en stromende bergbeken nog véél meer zorgen voor den inwendigen mensch.

Kortom… druk ient durp! Kom gerust èkkes kieke en proef hier en daar van de lekkernijen. We kerstmarkten!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*