Word jij de nieuwe filmster van Lingewaard?

Dan nu een persberichtje voor tieners en twens.

“Ben jij tussen de 13 en 23 jaar oud en lijkt het jou leuk om te leren filmen, vloggen, editen, interviewen of presenteren? Zie jij je al als ster in een eigen programma of regisseer je graag een nieuwsitem?
Kom dan op 29 december naar de Workshop Animatie bij ParticipatiePunt Huissen om kennis te maken met alle aspecten van film & video. Wie weet word je zo enthousiast dat je vast deel uit wil maken van een jongeren kanaal of omroep in Lingewaard.

Wij zijn op zoek naar jongeren die hun talent willen ontdekken en uitbouwen op dit gebied. Samen met professionals en jongeren ga je aan de slag met het maken van een scenario, storyboard en daadwerkelijk filmen en monteren. Ook willen we met elkaar een pakkende naam bedenken voor het nieuwe jongeren kanaal/omroep.

Dus twijfel je nog of dit iets voor je is? Doe mee aan de workshop en laat je overtuigen!”

Aanmelden kan bij Elske Eikholt: e.eikholt@swlingewaard.nl of 06 20905084.
Workshop Animatie
Datum: 29 december 2017
Tijd: 12.30-16.30u
Locatie: Participatiepunt Huissen , Lange Kerkstraat 15 Huissen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*