Sint bezoekt Zonnebluumkes

Afgelopen vrijdagmiddag brachten de Mijterman en z’n Pietenklup hun jaarlijkse bezoekje aan de bezoekerTs van De Zonnebloem in het Ontmoetingscentrum.

De gasten van de welzijnsorganisatie zaten net lekker aan de smakelijke happie snappie toen de Goedheiligman binnen kwam. Tja… toen was het gedaan met de rust.

Zo kreeg Gert Driessen een tuutje met piepers omdat de gemeente het gemeentegroen wat al te ruim had gekortwiekt en het stukkie land van Gert naast het kerkhof helemaal had gerooid. Dina Janssen ontving haar favoriete hapje (een pötje rolmops), Mientje Wouters kreeg een driewieler onder het køntje geschoven omdat ze al een paar keer was gevallen, en Thé Rutjes mocht een emmertje in ontvangst nemen om zijn duiven te melken.

Verder mocht Ineke Claassen èkkes op slip komen zitten bij Sinterklaas voor het jaarlijkse prikfestijn struukske, want ze was op de kop af 10 jaar vrijwilligster bij de Zonnebloem! Gevalletje Broeva en Haro dus!

Nadat alle bezoekers de Sint hadden uitgezongen en weggewuifd ging het oude baasje nog èkkes op bezoek bij de oudste en jongste inwoner van Doornenburg: Sem Moed (2 weken oud) en Mevrouw Hoogveld (96 jaar). Hoe het daar precies verliep weten we niet maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*