Castle Christmas met extra kerstconcert!

Op zondag 17 december a.s. vindt er op kasteel Doornenburg het unieke Castle Christmas Kerstconcert plaats door Vocal Virus Project. We schreven er al eerder over.

In verband met de grote belangstelling is er een extra concert ingepland. De concerten zijn nu op zondag de 17e om 11:30 en om 15:45 uur, waarbij de statige ridderzaal van kasteel Doornenburg sfeervol is ingericht.

 

Vocal Virus Project bestaat uit ambitieuze projectzangers uit Arnhem en omgeving, die onder leiding van Elke Jansen toe werken naar bijzondere optredens op bijzondere locaties. De diversiteit van de koorzangers komt bij Castle Christmas optimaal naar voren in de verschillende bezettingen (solo, kwartetten, koorstukken) en muziekstijlen (klassiek, jazz, pop en wereldmuziek). Op het programma staan originele, catchy kerstnummers, van aanstekelijk groovy tot kippenvel close harmony, a capella en met pianobegeleiding“, zo lezen we in het persbericht.

Ter afsluiting van het concert worden nog een paar smeuïge kerstklassiekers gezongen, dus de kerstsfeer zit er dan al goed in.

Reserveren kan via info@vocalvibes.nl (Elke Jansen) of cultuur@kasteeldoornenburg.nl en tel 06 10 395 449.

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*