Mogen wij even voorstellen?

Tijd voor de onthulling van Doornenburgs Best Kept Secret, beste lezers! De namen van de dames en heren musici der Top2000 live band!

Het spul oefende al maandenlang in het diepste geheim op een geheime locatie ergens in de Betuwe. Zó geheim dat zelfs de AIVD, Mossad, CIA en MI5 via hackers pogingen deden om via DeDoornenburger namen, rugnummers en oefenlocatie te achterhalen. Tevergeefs!

Maar vanaf vandaag hebben we d’r schijt an gaat alles online! Marcel Knuiman, Patrick Janssen, Richard Sprokkereef, Hans Cornelissen, Peter van Megen, Peter Kaak en Paul McQue zijn de gezichten achter de Doornenburgse Top2000 Live Band die ons op 28,29 en 30 december muzikaal gaan verwennen. 3 Avonden lang popmuziek á la Top2000, maar dan LIVE in het gezellige muziekcafé van het Ontmoetingscentrum. Want zó zwaai je het jaar 2017 uit.

Zo. Die kunnen voorlopig niet meer over straat.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*