Gezichtsbepalende Ancari Bar verdwijnt

Het gonsde al langer van de geruchten over de toekomst van Café Iding Ancari Bar Wokparadijs Ancari. In het pandje brak in mei 2016 ’s nachts brand uit en sindsdien staat het leeg.

Blijkbaar zijn de verschillende verzekerings-maatschappijen en eigenaar Geert het inmiddels eens geworden en wordt de boel – inclusief Bongo’s Bar – tegen de vlakte gewerkt. En komt er ruimte voor een paar woningen.

De gemeente Lingewaard – die toestemming moet geven – denkt positief over woningbouw omdat er eerder rondom Bongo’s Bar nogal wat overlast was. Volgens onze regiobode zijn twee opties: een tweekapper en een vrijstaand huis, of drie patiowoningen. De gemeente vindt optie 1 het beste passen in de omgeving.

Mogelijk biedt die optie ook ruimte voor een uitvalsweg naar de bouwgrond tussen Pááánderseweg en Blauwe Hoek. Wanneer met de bouw wordt begonnen is niet bekend.

 

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*