Cesar en Karin sluiten spetterend muziekjaar af

Tijdens het ‘Tempel of Boem!’ muziekevenement, georganiseerd door de slagwerkgroep van harmonie St. Caecilia, sluiten topmusici het muzikale jaar spetterend af!

Naast Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk zal ook sopraan Karin Hertsenberg – bekend van TROS TV programma “Una Voce Particolare”) voor de absolute muzikale uitsmijter van het 60e jubileumjaar van de slagwerkgroep zorgen.

Zaterdag 16 december a.s. begint al spectaculair als om 15.00 uur  een slordige 35 drummers uit de regio deelnemen aan de workshop van Neerlands bekendste drummer Cesar Zuiderwijk. Belangstellenden mogen natuurlijk gratis een kijkje komen nemen in het Ontmoetingscentrum te Doornenburg.

Maar ’s avonds begint het feestje pas voor z’n eggie in de Martinuskerk waar ruim 75 musici deelnemen aan de 2e editie van Tempel of Boem .

We gaan èkkes schooljuffen: “Naast de slagwerkers zullen popkoor The New Voices uit Zevenaar, een rockband, strijkers- en blazersensemble, zanger Richard Sprokkereef en de Oldenzaalse sopraan Karin Hertsenberg meedoen. Ook Cesar Zuiderwijk zal als speciale gast samen met de Wereldkampioen First Division uit Doornenburg voor een unieke combinatie van slagwerkgeweld zorgen“, zo lezen we in het persbericht.

Het “Tempel of Boem!” concert was binnen 24 uur volledig uitverkocht. Bezoekers worden daarom verzocht tijdig aanwezig te zijn, de Martinuskerk gaat om 19.00 uur open. Na afloop van het concert is er een ‘after party’ in de orgelzaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*