Nog één keer… het Maestro concert.

Nog één keer.. het Maestro concert. Onze vrinden van Omroep Lingewaard maakten een pracht van een samenvatting van het Maestro concert dat afgelopen zaterdag het OoCéé opzekoppie zette.

Kijk naar de prachtige samenvatting waarbij onze burgemeester Marianne Schuurmans er met de hoofdprijs – de gouden dirigeerstok – vandoor ging… FILMPJE!

 

1 Comment

  1. De rol van artieste past haar beter dan de rol van ‘burgemeester’! Ze is de laatste tijd opvallend vaak in Doornenburg om speldjes op te prikken, bloemen uit te reiken, een speurtocht leiden naar sinterklaas, sprookjes vertellen aan ouderen in het ontmoetingscentrum, en nog meer entertainment voor de Doornenburgers. Daar is ze heel goed in! Maar, als er echt verantwoordelijk werk geleverd moet worden is ze er niet! Dan schuift ze de verantwoording in de schoenen van incompetente ambtenaren, en als die hun werk niet goed doen, is de burger verantwoordelijk!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*