Spar Witjes: midden in Doornenburg

Dat SPAR Witjes in Doornenburg midden in het durpsleven staat wisten de inwoners van het durpke natuurlijk allang. Niet alleen verkoop van de eerste levensbehoeften, maar ook zaken als kaartverkoop van bijna alle grote evenementen vinden plaats dankzij de supermarkt in het hart van Doornenburg.

Het is dan ook niet vreemd dat de winkel aan de Kerkstraat onlangs werd uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke van veertig gelijknamige supermarkten in de regio.

Oorzaak daarvoor is volgens ondernemerT Walter Witjes de prettige manier van helpen in de winkel. “Bij ons is iedereen welkom. Dat zeggen we niet alleen, dat laten we ook blijken. Door mensen op een prettige manier te helpen. Bijvoorbeeld door boodschappen gratis naar ouderen in het dorp te brengen. Zie het als een vriendendienst”, aldus Walter tijdens een interview in onze regiobode.

Bovendien wordt hij geholpen door een geweldig team medewerkers die hem dag en nacht bijstaan. Een team waaraan hij de verkiezing ‘meest klantvriendelijke supermarkt van de regio’ mede te danken heeft. En dus was het tijd voor champoepel champagne! En een felicitatie van DeDoornenburger en de rest van Doornenburg! BROEVA en HARO en OANDELIP MEDDADING!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*