Presentje voor mantelzorgers

Afgelopen vrijdag 10 november was het de landelijke Dag van de Mantelzorg. En tijdens die dag vonden er in héél Nederland allerlei waarderingsbijeenkomsten plaats voor mantelzorgers. Een dag dus met speciale aandacht voor mantelzorg want dat zijn er nogal wat.

In het Dominicanenklooster Huissen werden onze Lingewaardse kanjers gewaardeerd met een gezellige dag, georganiseerd door de Stichting Welzijn Lingewaard.

Tijdens de opening sprak Lingewaardse BOBO wethouder Helga Witjes de aanwezigen toe en had voor iedereen een attentie bij zich. En ook voor mantelzorgers die niet bij deze dag aanwezig konden zijn is die attentie (een handige pottenopener, genderneutraal) beschikbaar en kan opgehaald worden bij het plaatselijke pottenbakker ParticipatiePunt.

Voor Doornenburg is dat op vrijdag in oneven weken tussen 10:00-12:00 uur in het Ontmoetingscentrum. De eerstvolgende dag is a.s. vrijdag 24 november.
Meer info staat HIERO.

foto: Karsten Smolders

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*