Schip Ahoy scoort in overvol Ontmoetingscentrum

Het was afgelopen vrijdag dringen geblazen bij de ingang van het Ontmoetingscentrum Doornenburg. Show-en dansorkest Zeemanskoor SCHIP AHOY maakt een tournee door de durpkes van Lingewaard en trad namens het jubilerende Vlinderfonds dit keer op in Doornenburg.

Het was een drukbezocht, tot de nok gevuld Ontmoetingscentrum waarbij de durpse senioren genoten van een prachtig meezing- en inhøkconcert.

Dirigent Gert Huting (foto) raakte regelmatig de gevoelige snaar en wist daarmee met zijn meeslepend enthousiasme de zaal opzekoppie te zetten.

Het concert werd ondersteund door Stichting Ouderenwerk Doornenburg en de Zonnebloem afdeling Doornenburg, waarbij de senioren ook nog eens een pötje koffie of thee met een gebakje werd aangeboden. Hoe lekker kun je het hebben?

Stichting Ouderen Doornenburg en de Zonnebloem Doornenburg danken Zeemanskoor Schip Ahoy, het Ontmoetingscentrum en de vrijwilligers voor de fantastische medewerking“, aldus het persbericht van de organisatie. BROEVA en HARO dus!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*